Petya_Dimitrova_LaBella

Нашата история

Пътищата, които поемах през живота ми ме доведоха до момента, в който осъзнах, че моята мисия е да вдъхна нов живот на напълно натуралната козметика.

 

Натрупвах знания, опит, вслушвах се в мнението на хората, но най-вече черпех сили от природата. Използвайки само истински натурални съставки, успях да направя крем, който не се нуждае от никакви химични консерванти и едновременно с това е изключително ефективен върху цялостното състояние на кожата и в последствие целия организъм.

 

Вдъхновена и ентусиазирана от ефекта на произвежданата от мен козметика, изпитах желанието да внеса натуралната красота в домовете на повече хора. Тогава се роди идеята ми за La’Bella.

 

Ние от La’Bella целим да произвеждаме продукти за ЗДРАВЕ на кожата, като използваме само натурални и чисти билки и растения. Влагаме само прясно извлечени масла, които не минават никаква обработка. Държим  продуктите да  бъдат приготвени по традиционен метод, без машинна намеса и без никакви помощни химични средства. Производството извършваме при ниска температура, така че да може да се запазят 100% от ценните действия на активните съставки.

“Искам да Ви покажа чрез продуктите си колко мощна и лечебна може да е природата!”
Петя Димитрова

Другите за нас

Интервю

Как се създава

100% натурална

козметика?

от Мария Малчева

Цялото интервю пред mammi.bg

009_edited.jpg

Интервю

Натуралната козметика La’Bella – желаният коледен подарък

 

от Весела Кънчева

Цялата статия в

dnes.bg

023.jpg

Къде можете да откриете нашите продукти