Как започна всичко...


Аз съм Петя Димитрова. Преди година създадох своя марка козметика La`Bella, която е изградена от изцяло естествените съставки, идващи от природата. Това е и моята философия – да се стремя към здравословен начин на живот и баланс.


Вярвам, че кожата е най-важният орган в нашето тяло, тъй като тя ни защитава, чрез нея дишаме и се храним. Именно поради тази причина ние трябва да се грижим за нея с любов и внимание. А какъв по-добър начин от това – да се обърнем към природата за помощ?


През годините съм използвала много скъпи козметични продукти, но не успявах да постигна оптимален ефект и да запазя здравето на своята кожа. Проблемите, с които може би много от вас се сблъскват ежедневно – суха кожа, акне, дерматит и др., не са ми чужди. Започнах да търся информация, да чета рецепти, да се консултирам със специалисти, защото исках да си помогна. Убедих се, че всичко, което е на прах и на таблетки не е най-доброто решение, а напротив – колкото по-прост е продуктът, толкова по-мощни са силите му. Моята козметика е ръчноправена, но е и сертифицирана, минала през всички необходими стандартни за качество и безопасност.

След много години усилена работа преди официалното пускане на пазара, най-накрая успях да разгадая „формулата“ – съставки, които не са минавали машинни, термични и химични процеси. Предстоеше трудната част: да отсея най-чистите и качествени базови масла, на които има огромно предлагане на пазара. Благодарна съм, че в тази мисия ми помогна моето семейство – вуйчо ми. Той се занимава от години с производството на подправки, и има машина за студено пресоване на ядкови масла. В същото време работи с производители и берачи, които събират диворастящите блага (билки, плодове, треви, семена и цветя) в Стара планина.

Надявам се с развитието на този блог да мога да ви разкажа по-подробно за чудесата на природата и новите идеи, които имам за своите продукти. Ще ви разкрия тайни за красива кожа и ще ви споделя лични истории.

Ще се радвам, ако този блог ви бъде полезен.


Последвайте ме във Фейсбук и в Инстаграм, за да разберете повече за продуктите на Ла Белла.


Очаквайте следващата статия скоро!


#labellanaturalcare #naturalproducts #handmadecosmetics #pureproducts

50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички